Cautare

5027 de rezultate pentru "legea pensiilor" (4.35 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca liderii de grupuri parlamentare apartinand USL trebuie sa convoace saptamana viitoare senatorii si deputatii pentru a discuta si adopta legea energiei si legea electorala.
Senatul se reuneste in sesiune extraordinara, maine dupa-amiaza Senatul se va intruni, marti, in sesiune extrardinara, de la ora 16.00, ca sa discute despre proiectele de lege restante, precum si despre legea privind votul uninominal, care a fost declarata neconstitutionala, daca pana atunci va sosi motivarea Curtii Constitutionale, informeaza Mediafax.
Indiferent de participarea la urne Basescu poate fi demis cu majoritate simpla Legea referendumului validata de CCR este posbil sa nu fie utilizata pe 29 iulie. ... CCR s-a pronuntat, dar legea nu va intra in vigoare Curtea Constitutionala a decis ca art.
Culmea este ca, desi Legea evaziunii considera fapta drept infractiune, GdS a descoperit ca nici un intreprinzator din Dolj nu a fost condamnat pana acum la inchisoare pentru o astfel de fapta. ... Legea evaziunii considera fapta drept infractiune, care s-ar pedepsi cu inchisoare de la unu la trei ani.
Legea minelor nr. ... Legea prevede la art.
Totodata, prin Legea din 13 ianuarie 1918, participantilor la Primul Razboi Mondial decorati cu Medalia Virtutea Militara de razboi clasa I li s-a acordat o pensie viagera, iar prin Legea din 2 septembrie 1920, participantilor la Razboiul din 1916-1918 li s-au creat conditii speciale de pensionare.
In acest caz ceea ce trebuie schimbat este legea iar nu poporul. Legea este ce vrea poporul iar nu legislatorii care adopta reguli fara sa tina seama de popor, de ce poate sa vrea si sa faca el!
PNL a anuntat ca va depune joi o contestatie la Legea pensiilor la Curtea Constitutionala. "Nu a fost depus raportul cu 3 zile inainte de dezbaterea legii, asa cum scrie regulamentul.
Cand nu arunca piatra in apa fostei guvernari liberale, sa faca valuri altundeva, Executivul se intrece pe sine prin legea educatiei, care a bagat profesorii direct in greva generala, sau a pensiilor, care i-a adus pe nefericitii beneficiari pe scarile Parlamentului.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Intrebat daca opozitia doreste sa demareze, in paralel cu depunerea motiunii de cenzura, procesul de suspendare a sefului statului, Sarbu a replicat ca o hotarare in acest sens depinde foarte mult de atitudinea presedintelui tarii, dar si de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) cu privire la Legea pensiilor.
Liderul social-democrat a reiterat, luni seara, in Conferinta Judeteana a Organizatiei Prahova a PSD, faptul ca daca presedintele Basescu va promulga Legea pensiilor, atunci PSD va demara procedura de suspendare din functie a acestuia.
Agerpres informeaza ca Biroul Permanent National (BPN) al PSD a votat in unanimitate propunerea mea ca grupurile parlamentare social-democrate sa introduca actiunea de suspendare a lui Traian Basescu din functia de presedinte in cazul in care acesta isi pune semnatura pe o lege adoptata in mod fraudulos, Legea pensiilor, a anuntat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.
Deputatul PDL de Alba, Clement Negrut, a declarat, astazi, ca Roberta Anastase (foto) ar trebui sa isi dea demisia de la sefia Camerei Deputatilor, daca Legea Pensiilor va fi returnata de Curtea Constitutionala, chiar daca nu este singura vinovata de situatia creata.
Acum presedintele Basescu nu mai este de acord cu aceasta propunere si din acest motiv a retrimis in Parlament legea pensiilor spre reexaminare. ... Presedintele Traian Basescu a decis sa nu promulge Legea pensiilor si s-o retrimita Parlamentului.
Odata documentat si demonstrat acest furt, in conditiile in care Legea pensiilor sensibiliza practic toate categoriile de populatie, PSD, PC si PNL aveau sansa de a zdrobi tandemul Basescu - Boc.
Inainte de motiunea de cenzura, toate promisiunile financiare pe care le facuse parlamentarilor coalitiei de guvernare dupa votul pe legea pensiilor au fost incluse intr-o hotarare de guvern care a fost publicata in Monitorul Oficial.
Si la momentul fraudei comise de Roberta Anastase, domnia sa a sustinut acuzatiile absurde ale acesteia cu privire la banii pe care i-ar fi cerut PSD in schimbul votului la legea pensiilor.
"Bani pentru clientela PDL" "Pentru ca tabloul sa fie complet toti cei care dezbat, privesc, asculta, citesc si/sau isi dau cu parerea despre pensiile militarilor trebuie sa stie ca initiatorul proiectului ce avea sa devina Legea nr.
Roberta Anastase, presedintele acestei institutii, al treilea om in stat, savarseste abuzuri dupa abuzuri, incalcand Constitutia si legea de functionare a Camerei Deputatilor, iar actuala majoritate parlamentara PD-L-UDMR face zid in jurul ei, girandu-i toate aceste ilegalitati. Furtul de la votul pe legea pensiilor nu este singura ilegalitate.
google-analytics.com